מה זה מקרר יין?
בדיוק מאותה הסיבה שתשאלו למה צריך מערכת קולנוע ביתית בבית!
יין אדום נועד לשתייה בטמפרטורה מסוימת.
בכדי להביא את היין לטמפרטורה זו, במיוחד בישראל, נדרש לעשות תהליך של קירור ליין.
תהליך של קירור ליין אפשר לבצע בשני אופנים , בעזרת קרח או באמצעות מקרר.
מקרר ביתי רגיל מכיל בתוכו מוצרי מזון שאסור לכם להיות בטמפרטורה שהיא מעל 5 מעלות.
הטמפרטורה המומלצת לשתיית יין אדום לדוגמא היא 16 מעלות.
מה שאומר שבמקרר הביתי לא ניתו לאחסן את היין שלנו.
אפשר להוריד טמפרטורה של היין ל 16 מעלות באמצעות המקרר הביתי, אבל, לא נדע אף פעם מתי בדיוק להוציא את היין מהמקרר.
יין אדום נועד לשתייה בטמפרטורה מסוימת.
בכדי להביא את היין לטמפרטורה זו, במיוחד בישראל, נדרש לעשות תהליך של קירור ליין.
תהליך של קירור ליין אפשר לבצע בשני אופנים , בעזרת קרח או באמצעות מקרר.
מקרר ביתי רגיל מכיל בתוכו מוצרי מזון שאסור לכם להיות בטמפרטורה שהיא מעל 5 מעלות.
הטמפרטורה המומלצת לשתיית יין אדום לדוגמא היא 16 מעלות.
מה שאומר שבמקרר הביתי לא ניתו לאחסן את היין שלנו.
אפשר להוריד טמפרטורה של היין ל 16 מעלות באמצעות המקרר הביתי, אבל, לא נדע אף פעם מתי בדיוק להוציא את היין מהמקרר.
מקרר יין זה פריט חובה בבית!
במרוץ השנים, מוכח באופן מובהק בישראל שצריכת היין עולה בהדרגה ובאופן עקבי משנה לשנה.
יותר ויותר אנשים צורכים יינות אדומים ויינות בכלל.
אתם לא חייבים להשקיע אלפי שקלים במקרר יין, תתחילו במקרר קטן שמתאים לתקציב שלכם.
אבל אתם חייבים את זה, זה נותן חווייה אחרת לשתיית היין האהוב עליכם.
ההמלצה שלנו היא לקרר את היין לטמפרטורה של 16 מעלות.
לחיים!
יותר ויותר אנשים צורכים יינות אדומים ויינות בכלל.
אתם לא חייבים להשקיע אלפי שקלים במקרר יין, תתחילו במקרר קטן שמתאים לתקציב שלכם.
אבל אתם חייבים את זה, זה נותן חווייה אחרת לשתיית היין האהוב עליכם.
ההמלצה שלנו היא לקרר את היין לטמפרטורה של 16 מעלות.
לחיים!
בדיוק בגלל הסיבות האלה צריך מקרר יין!
את מקרר היין מכוונים לטמפרטורה הרצויה לדוגמא 16 מעלות.
מאחסנים בתוכו את היין וכך אנחנו מבטיחים שהיין שלנו יגיע לטמפרטורה הרצויה.
אם כך מדוע חשוב לנו לשתות יין בטמפרטורה של 16 מעלות לדוגמא?
כי בטמפרטורה זו נהנים ממרחב הטעמים שיש ליין להציע, וזה בדוק מחקרית!
זה בדיוק כמו שאתם שותים יין אדום בבית, יש לו טעם אחד ואילו שאתם שותים אותו ביקב, יש לו טעם אחר, נעים יותר, מעודן יותר. כיפי יותר.
מאחסנים בתוכו את היין וכך אנחנו מבטיחים שהיין שלנו יגיע לטמפרטורה הרצויה.
אם כך מדוע חשוב לנו לשתות יין בטמפרטורה של 16 מעלות לדוגמא?
כי בטמפרטורה זו נהנים ממרחב הטעמים שיש ליין להציע, וזה בדוק מחקרית!
זה בדיוק כמו שאתם שותים יין אדום בבית, יש לו טעם אחד ואילו שאתם שותים אותו ביקב, יש לו טעם אחר, נעים יותר, מעודן יותר. כיפי יותר.